My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Friday, 3 August 2012

Kakak pulak kena...

Beberapa tahun lepas aku dimasukkan ke hospital sebab apendiks. Minggu lepas giliran anak sulung aku pulak masuk hospital sebab apendiks. Merasa jugaklaa kakak duk hospital 3,4 ari....huhu.
Photo: Berehat sementara menanti operate apendiks pkl 3pm nanti.Abah & ibu doakan semoga kakak selamat dan sihat,Amin...
Ni masa kat day care sementara menunggu nak masuk bilik. Ikutkan doktor kabor operate akan dijalankan pukul 3pm tapi sebab dewan bedah penuh so lebih kurang pukul 545pm baru masuk dewan bedah. 
Menanti dengan penuh debar sebelum masuk dewan bedah.
Yang kat dalam berdebar nak kena bedah perut, yang berdua kat luar ni pun berdebar klu tengok muka tu,hahahaha...
Masuk dewan bedah lebih kurang 545pm pastu kluar masa orang azan maghrib. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar tanpa sebarang masalah.
Nilaa dia apendiks yang dibuang dari dalam perut kakak...huhu
Photo: Tukar shif..aku plk jaga kakak start pagi ni smpai pagi esok...
Ari kedua dah takde masalah. Boleh pakai seluar, baca buku apa sume. Tapi yang beza antara kakak ngan aku ialah masa aku operate dulu doktor belah tapi kakak ni doktor tebuk je.

10 comments:

wan nurul hezrina said...

alahai moga cepat sembuh kay,..takut tgk samle appendixtuh

Ayen... said...

wan nurul hezrina - time kasih...mmg takut,besar tuuu.....ihiks

the malay male said...

sempat lagi nak sembuh sebelum raya tu nnt..huhu

obat gondok herbal said...

cepet sembuh.... T.T

wan nurul hezrina said...

nurul nak ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..
arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..
k ,salam lebaran dan maaf zahir batin drp nurul sekeluarga

محمد رازيق said...

moga dipermudhkan semuanya. inshaallah. selamat hari raya bro. lama x bw sini. free2, jmput singgah blog.

LadyBird said...

tebuk lagi ok dari bedah kan?

Kalamhati said...

huuhu semoga kakak cepat sihat..besar jugak tu kan..

whitecappuccino said...

dsh sihat ke kakak? akak pn dah buang appendiks dulu...tebuk juga.

Ayen... said...

time kasih kpd sume yg mendoakan,Alhamdulillah segalanye berjalan lancar dan selamat...