My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 20 June 2012

Satu kelas je...

Arini ari rabu kan. Esok ari kamis, luse jumaat, semalam pulak ari selase...hahaha. Aku taulaa korang pun tau pasal ari kan tapi ade yang korang tak tau nape aku suka arini. Awal minggu ni aku dapat jadual waktu baru.
Bila aku tengok jadual waktu tu, aku senyum sebab dalam jadual tu menunjukkan arini aku betul2 rilek. Mane taknye, arini hanya satu kelas je yang masuk makmal aku. Tu pun waktu last skali,hehehe...
Tapi walaupun tak cbuk aku arini, tetap tak mampu nak update blog. Dah malam gini jugak baru berkesempatan update blog. Abih tu, kat skolah tadi aku buat ape? Biarlaa rahsia ...hahahaha.

2 comments:

miloais milo said...

jangan ngular hoccay!
hik hik hik

Ayen... said...

Miloais milo - insyaallah x kak milo,hehe...