My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Sunday, 11 September 2011

Makan tak beringat pastu mengidap...

Tadi masa aku tengah duk syok baca paper tetiba isteri aku turun sambil menggaru seluruh badan ajak aku pegi klinik. Setahu aku dia baru lepas mandi.

Bila aku nengok, Ya Allah memang teruk betul kesan gatal tu. Rupa2nya dia kena gegate,huhu... Pikir punya pikir baru ingat yang masa pegi temerloh siang tadi dia ada makan sotong kering bergula.

Selama ni makan sotong yang masak itu ini ok je tapi bila makan yang kering ni tetiba jadi gatal badan. Masa kat klinik dan bila tiba giliran jumpa doktor, ingatkan lepas check doktor terus bagi ubat je.

Meleset sangkaan tu sebab doktor kata kena cucuk. Klu cucuk kat bahu ok lagi, ni kat pung****...kuikuikui. Patutlaa aku rasa nak teman dia masuk bilik jumpa doktor. Selama ni aku tunggu kat luar je. Dah cucuk, ambik ubat apa semua balik sampai umah terus aku sapu ubat tu seluruh badan. Aku harap akan segera baik,Amin...
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

miloais said...

sheols allergik ye???

memang sokmo doktor akan bagi jab beb kalo allergik ni...

harap sheols dah ok lah by now..

Ayen... said...

miloais - mmg dia allergik kak tp selama ni ok,kali ni je x ok.hrp2 cpt ok tp yg pasti arini dah demam...huhu

makdara TERdiva said...

tang kena cucuk vontot la paling tak kuasa..huhu

Ayen... said...

MDT - hahahaha....geram betul ayen ngan doc tu x pasal2 dpt tgk punggung free tp nak mcmane kan,huhuhu...