My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Sunday, 21 August 2011

Give Away " Saya Giler Bola"...

Lama dah aku tak join GA gini. Cehhh!!! macamlaa sebelum2 ni join sangat,kuikuikui... Macam aku cakap sebelum2 nilaa, bukan tak nak join tapi tak reti. Kali ni tengah duk bosan sorang2 kat umah, pegi jalan2 kat umah miss lyzeer ni pastu tetiba rasa nak cuba jugaklaa buat.
" Cite pasal bola ni aku memang boleh dikatakan agak giler jugaklaa ngan bola. Nak kata pandai main tu takdelaa hebat sangat tapi klu nengok bola memang aku cukup suka. Tak kiralaa main pukul berapa pun aku akan bangun nengok lebih2 klu yang main tu team peberet aku, Glory Glory Manchester United.....hehe."

6 comments:

miss lyzeer said...

thanks join, gud luck2 =)

~eFFa sLumBeR~ said...

effa pn minat bola tp xde team yg specific.. hihi...

Ayen... said...

miss lyzeer - welkam...bagilaa ayen menang yek,huahuahua....

Ayen... said...

-eFFa sLumBeR- ye ke tp x bestlaa klu gitu......hehe

KiKiHanakO said...

same lah.. glory²!!

Ayen... said...

KiKiHanakO - hehehe....glory2 juara lagi musim ni,caiyokkk2....