My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 24 May 2012

Aku akan balas balik...

Ni bukan kesah nak gaduh sebab balas dendam yek,hehe... Gaduh2 tu zaman dulu punye cite. Konon2nye sape kuat dielaa jadi ketua tapi sekarang ni dah tak gitu lagi dah.

Zaman sekarang ni orang yang berbadan kecik pun ada yang jadi ketua/bos. Slalu kita dengar orang cakap orang pompuan ni kaum yang lemah kan, pun ramai yang jadi ketua/bos. Ok stop merepek.

Apa yang aku nak cite sekarang ialah pasal balas komen korang. Klu dulu2 setiap komen korang aku akan balas satu persatu tapi sejak akhir2 sebelum ni aku jadi malas nak balas.

Bila aku pikir semula klu tak balas kang aku rasa macam tiada komunikasi antara kita walaupun tak semua antara korang yang baca semula komen yang aku balas tu kan.

Sekarang ni aku tak kira korang nak baca semula ke tak yang pasti aku akan cuba balas semula setiap komen korang kat blog aku...ihiks.


Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

LadyBird said...

mcmn kalau balas di blog mereka.. hehe.. mcm yg lady selalu buat.. tp kene pilih komen yg perlu kpd jwpnlah.. br berlaku komunikasi antr blogger kan?

Pen Biru said...

ingatkan nak lawan gaduh..i dah standby ni..dah sinsing lengan dah ni..hahah

Papa Mifz said...

mcm den hanya balas komen berunsur kan soalan jer...huhu

Telor Power said...

kadang2 aku juga miss nak balas komen kawan2

delarocha said...

balas jgn tak balas

ikatankasihku said...

balas2 jugak, updatelah selalu blog ni en abg oi

akuadalahaku said...

sapa kata tak baca..baca la...

Ayen... said...

LadyBird - mgkin blh jgk gitu tp kwn rase mcm susah je,huhuhu....

Ayen... said...

Pen Biru - amboiii cepat benor sinsing lengannye,takut kwn....hehe.

Ayen... said...

Papa Mifz - sebenonye terpulang pd tuan punye bloglaa kan....

Ayen... said...

Telor Power - yelaa kwn paham,pengomen2 kat blog awk terlalu ramai tu yg smpai x terbalas kan....ihiks.

Ayen... said...

delarocha - ye jgn x balas.....hehehe.

Ayen... said...

ikatankasihku - ermmm insyaallah akan selalu diupdatekan blog ni.....kui3.

Ayen... said...

akuadalahaku - ye ke bace?hehehe....time kasihlaa yek.