My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 3 May 2012

Tiba2 teringin...

Rasa macam baru je lagi tapi dah seminggu rupanya aku tak berblog,hehe... Bukan sengaja taknak jalan2 blog korang tapi korang paham2 jelaa kan aku sekarang ni cbuk giler2.

Sekarang ni je baru terlepas skejap dari cbuk yang giler2 tu so sempatlaa jugak jenguk blog kawan2. Tu pun tak sempat jugak nak jenguk semua blog.

Takpe jangan bimbang yek kawan2 sume yang mane aku tak sempat nak jenguk blog korang arini aku akan cuba jenguk bila ada masa nanti ok.

Yang aku peliknya ni bila aku pegi blog kawan tu, ada cite pasal kek pastu pegi pulak blog kawan lain cite pasal kek jugak. Oleh sebab itu tetiba je aku terasa nak makan kek sekarang ni,huhuhu...


Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

محمد رازيق said...

salam bro. ak ni lagi lama tak update blog. hehe. dah berbulan. apepun ak menulis balik. jmput singgah blog ak, entri TERKUNCI :)

ikatankasihku said...

cer nyanyi lagu shima sikit....
"sesekali, ku rasa teringinnnnnnnnnnnnnnnnnnn"

miloais milo said...

beli lebih beb.... pos kat iols ye...
ehehehehe

pena rozie said...

jengok jangan x jengok....

Telor Power said...

apa kene mgena kek dan berblog????

Kalamhati said...

alamak tetiba rasa lapar bila baca word 'kek' tu..hahaha

wan nurul hezrina said...

mummy tak do mood kalau cuti lama g jenjalan memana pastu nak berblog.malas rasa.tapi penyakit m nie sungguh tak baguih noo