My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Sunday, 12 June 2011

Baju besday punya pasal...

Seperti tahun2 sebelum ni, bila tiba bulan 6 maka akan diadakanlaa majlis besday untuk puteri sulung dan puteri kedua aku. Buat serentak sebab yang sulung lahir 24/6 dan yang kedua pulak 27/6 so kenalaa buat pada tarikh yang diantaranya tu.
Setiap tahun tema kaler akan bertukar. Tahun ni aku dah sepakat ngan isteri aku nak buat kaler oren. Setiap tahun jugak bila kaler bertukar maka bab yang paling susah nak cari ialah baju.

Klu sebelum2 ni susah mcmana pun cari2 kat kuantan mesti jumpa jugak tapi tahun ni puas cari kat kuantan tak jumpa, last2 semalam aku sepakat ngan isteri pegi cari kat temerloh pulak dan Alhamdulillah jumpa jugak baju kaler oren....

Kat kuantan memang ada baju kaler oren cuma peten je yang tak menarik hati. Rasa2nya klu tak jumpa jugak semalam mau kitaorg pegi cari kat kolumpur kot sebab nak cari baju besday punya pasal,hahaha...

12 comments:

MiLanGurLz said...

waaah. gile smangat nye AG. good father laa AG! =)

makdara TERdiva said...

pergh!!! bila nak tayang baju tu :D

~nadyahoney~ said...

perghh, punya besar kuantan tp xjumpe jugak tu...

Ayen... said...

Milan - father tu good sebab tlg pandu keta je tp mothernya lg good sebab tlg bayor,kuang3x......hehe.

Ayen... said...

MDT - tunggu besday laa yek makdara sebab klu tayang skrg kang x seprais laa pulak kan,ihiks...

Ayen... said...

nadyahoney - hahahaha....yg tu kena tanya kak ena awk.

abglan said...

Meh dtg kl... dekat aje, macam² ado

Ayen... said...

abglan - rasanya klu xde kat temerloh aritu mmg ke kl laa kwn bang,hehe...

miloais said...

bersangat amat hoccay!
ekekekeke

happy birthday utk kedua-dua anak uols tu ye...
moga panjang umur.. sihat sejahtera selalu... rajin2 belajar ye..!

Ayen... said...

miloais - hahahaha....time kasihlaa atas ucapan tu tp awal sgt lagilaa akak milo,besday dia minggu depan nun,ihiks...

Lina said...

wahhh semata2 nak cari baju besday sampai ke temerloh tu kuantan yg punye lar beso n trendy ni xde satu pun yg berkenan hehe...baju paten apakah itu tak sabo nak nengoknyer hehe

Ayen... said...

Lina - kuikuikui....tulaa psl punyelaa beso/byknya mall kat kuantan,temerloh jgk yg pegi,giler betul tp nasib x ke kolumpo,hehe...