My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 7 June 2011

Giveaway Lagi Dari Bro Wacana...

Aku rasa aku tak penah join lagi GA bro Pembawa Wacana ni tapi kali ni oleh kerana nadyahoney dah tag aku dan untuk tidak mengecilkan hatinya maka aku buatlaa,huhuhu...

1. Buat entri bertajuk "Giveaway Lagi Dari Bro Wacana"...Beres.
2. Tempek header aku tu..dan linkkan ke entri nie...Beres.
3. Folo? Bonus jer...tak wajib. Masukkan blog ni dalam bloglist korang jer....:)Beres.
4. Pastu komen la sikit pasal blog aku...bagitau la entri aku yang mane paling bes bagi korang...Pakai pilih rawak pun takper....:) Komen kwn psl blog bro ni ialah simple tp kemas dan entri yg kwn suka adalah 'Resepi Pulut Durian' sebab kwn memang suka sgt pulut durian tu pastu kebetulan masa baca tu plk kwn tgh lapor,aduuhhh....korang bayangkanlaa.ihiks...
5. Tag? Tak wajib jugak....kalau korang nak tag jugak...aku amat berterima kasih...hihi
6. Dah siap, tinggalkan link entri korang di komen di sini...Beres.

7 comments:

miloais said...

good luck beb!
may the hadiah pertama be with you!
heh heh heh

Encik Suami said...

besnye klu dpt g tpt nie.
kat mana ye tmpt nie?

jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

Encik Suami said...

Hallamak..x penah nmpk pun GA nie.
dah tarikh tutup ker?

jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

Ayen... said...

Encik Suami - tempat mane bang maksud awk?rasenye x tutup lagi GA ni...joinlaa.

Encik Suami said...

gambr tue mcm kat pantai jerk kan?

Ayen... said...

Encik Suami - a'ahlaa bang....

Ayen... said...

miloais - hehehehe....