My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 15 March 2012

Adoiiilaaa Ayen...

Malam semlm aku ngan adik beradik lain kluar makan sebab nak sambut besday kakak aku. Pendek cite on de way balik tu aku singgah kat shell, nak isi minyak.

Yelaa kan singgah shell mesti nak isi minyak, tak kan singgah shell nak beli kasut.....kui3. Aku klu tengah2 bulan gini biaselaa cash mesti dah kureng.

So apa lagi kad kreditlaa jawabnya. Sampai je, pegi kat pam kluarkan kad bonus link apa sume terus jolok.

Skali jolok dia cakap transaksi gagal. Aku jolok skali lagi pun sama gagal. Dalam kepala aku mesin kad pam ni poblem kot. Pegi kat kaunter dalam, akak kesyer tu cakap ok mesin tu tapi klu takleh tak taulaa.

Aku pun sebab malas nak lama2 terpaksalaa guna cash jugak. Balik semula kat pam dan masa nak masukkan balik kad dalam wallet tu baru aku perasan.

Rupa2nya bukan kad kredit yang aku jolok tadi tapi kad bank daaaaa. Anak sulung aku punya gelak bukan main lagi, apalaa abah ni dia cakap.

Aku sendiri pun memang takleh tahan. Duk gelak sorang2 dalam perjalanan tu. Apalaa bengong sangat aku malam semlm pun aku tak tau,hahahaha...


Published with Blogger-droid v2.0.4

13 comments:

ikatankasihku said...

hahahahaha..apepontakboley..kuikuikui..

Pen Biru said...

kuang..kuang...kuang..

Mr.Clive said...

hahaha bro...nasib baik ko xcall credit card company tu..kalau x,xpasal2 malu wakakak XD

miloais milo said...

banyak sangat kad kat dalam wallet tu.....

c'axoera ヅ said...

hahahaha masuk air lebih ni hhahaha

Telor Power said...

kalo aku ni anak ko dah lama aku jentik telingga ko tu yen hahahaha

Mr.Clive said...

salam jumaat bro! :)

Papa Mifz said...

perut dah kenyang sgt kot tu yg jadik mcm tuh..haha

a.samad jaafar said...

takpe..aku tak nak gelak kan kamu ayen.. lain kali jolok dgn daun terup plk ! kihkihkih..

akuadalahaku said...

hee...abah dah ngantuk la tu...

Mr.Clive said...

harini ada tersalah swipe kad lagi x?kahkahkah XD

Ayen... said...

ikatankasihku - kadang2 je gitu,ihiks...

Ayen... said...

Pen Biru - kuang3.....hehehehe.