My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 7 March 2012

Gambo berceloteh...

Pagi2 gini mood nak mengarang memang kureng ckitlaa. Walaupun aku ni tak mengalami masalah period macam orang pompuan kan,hehehe...

Tapi korang paham2 jelaa mood pagi so korang bace jelaa lawak dalam gambo kat atas tu yek,hehehe...


Published with Blogger-droid v2.0.4

16 comments:

ikatankasihku said...

kalau bukan period, nak kata angin segugut tu tak boleh lah kan...ooooo, angin monopos agakernyer, kan ayen.... :)

uhuk , uhuk...

Ayen... said...

ikatankasihku - hahahahaha...byklaa.tgk pada orgnye ni dh monopos ke?lambat lagi kan,ihiks...

ikatankasihku said...

hihihihi..ok, ok, u awet muda..jauh lagi monopos nyer..belanjaler makan, dah puji2 tu...

Ayen... said...

nak blanjer xde hal tp dtglaa kuantan dulu.....hehehe.

Pen Biru said...

ada part time tak?kalau ada tak yah sesuah jual topup ! heheh

whitecappuccino said...

kena duk kat tempat ada padang golf la macam ni..bleh cari duit banyak2.

ikatankasihku said...

okeh, nanti i datang k..tunggu...kui3

Ayen... said...

Pen Biru - hehehe...syukur alhamdulillah, dah ade skrg.

Ayen... said...

whitecappuccino - tulaa pasal kan....ihiks.

Ayen... said...

ikatankasihku - yolaa tu......huhuhu.

eita said...

kalau macam tu nak berenti sekolah lah....

Ayen... said...

eita - sblm berenti tu pastikan dulu badan betul2 gagah sebab takut nanti x larat nk galas beg kedi tu plk....hahaha.

Papa Mifz said...

beg budak2 sekolah zaman skrg mmg berat2 yer den tgk...kesian...

Ayen... said...

Papa Mifz - betullaa bang,kadang2 tu hmpir sume buku kena bwk.klu budak badan besor ok lg,klu mcm anak kwn yg kecik tu kesian nengoknye....huhu.

Mr.Clive said...

hahah bila sekolah,beg bukan main berat...tapi lama-lama beg menjadi semakin ringan...sampai kat ujung2 sem masa kat U dulu,seheali kertas ngan sebatang pen...kah3

Ayen... said...

Mr.Clive - tulaa bezanya skolah dgn U kan....ihiks.