My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 15 February 2012

Harap2 bertuahlaa nombor plat ni...

Ari ahad ni 19/02 skolah aku ada buat pogrem mengayuh beskal "Smart Fun Ride 2012". Asalnya nak buat untuk staff ngan cikgu skolah aku je tapi tak tau mcmane sampai orang luar pun tau.

Bila dah orang luar tau apa lagi Pengarah, Timb. Pengarah, YB2, Polis2 apa sume pun nak join jugak. Sekarang ni dengar cite dah hampir seratus bijik beskal yang akan join.

Aku pulak ingat tak nak join sebab baru2 beskal kena curi tapi member2 lain ajak jugak sebab dieorg cakap dieorg pun guna beskal pinjam.

Nak jadi rezeki aku kat kantin tadi ada sorang cikgu bagi pinjam beskal dia sebab dia takleh nak join, ada hal. Bereslaa klu gitu,hehe...

Dah dia nak bagi pinjam tu ada pulak member sorang tu sound yang beskal cikgu tu harga dia rm3 ribu lebih, klu rosak ke apa ada duit ke nak bayor? kuang ajor betul mulut,hahaha...

Cikgu tu pun cakaplaa nanti masa nak ambik beskal tu dia pegang dulu galaxy tab aku ni sebagai cagaran. Aku pun cakap balik, alaaa nanti masa nak ambik beskal tu aku tinggallaa galaxy tab aku ni kat umah, cerdik tak aku.hahahaha...

Tapi sume tu gurauan kiteorg je, yang penting selain berkayuh nanti aku harap nombor plat beskal aku ni akan menang nombor cabutan bertuahlaa walaupun sebelum2 ni jarang ngat bertuahnya,ihiks....


Published with Blogger-droid v2.0.4

20 comments:

syariza09 said...

meh sini nk jampi2 sikit nombor tu...lagi satu pesanan ni, jaga elok2 beskal cikgu 3ribu lebih tu...hahaha

Mr.Clive said...

hahah bercakap pasal cabutan bertuah,aku sendiri xnah bertuah sebelum ni bro... adess >_<

tapi apa-apa pun, good luck brader dalam sukan tu! hehehe

gaya hidup sihat!hoho XD

pena rozie said...

bestnyer nak join gak boleh???

Pen Biru said...

Mengikut ramalan sy,no ini ada can dpt gak hadiah.Tp bukan johan la.Hahahaha..Jgn marah haa..Pulun ayen pulun!!

miloais milo said...

good luck my fren!

beskal pinjam - nanti kalo menang - hadiah kena bahagi dua lah ye???
ekekekekek

Telor Power said...

091 menarik boleh tikam 3D nie hahahaha

mana tahu bertuah pada aku juga tuk menikan nombor.




smart fun ride nie buat kat mana yen,?

Lina said...

lor x tau pun...klu tau nak join gak :)

delarocha said...

musim org naik beskal, bagus untuk sihatkan badan

Gen2Merah said...

lama udah saya tak berbasikal... mesti kekok nk bawa ni.. ehe

Ayen... said...

syariza09 - jampi dari jauh blh x?hehe...insyaallah akan dijaga dgn baik beskal rm3 ribu lebih tu,ihiks...

Ayen... said...

Mr.Clive - TengQ bang atas doa awk tu...

Ayen... said...

pena rozie - nak join?larat ke kak PR nak berkayuh....hehe

Ayen... said...

Pen Biru - macam ahli nujumlaa pulak ana ni kan,hahaha...tp mane tau masin mulut tu kan.

Ayen... said...

miloais milo - tulaa pasal tp andai menang,kwn buat senyap pun xpe kan kak milo.....kuang3,ihiks..

Ayen... said...

Telor Power - cubelaa awk tikam no tu,tgk kena ke x.hahaha....pusing kawasan teluk chempedak ngan kawasan sekitar kuantan je bang.

Ayen... said...

Lina - pandai ke naik beskal,nak join gak tu.....kahkahkahkah.

Ayen... said...

delarocha - tulaa kan badan cergas otak sihat....

Ayen... said...

Gen2Merah - eloklaa slow2 berkayuh smule bang,ilanglaa kekok tu....ihiks.

Papa Mifz said...

den dah lamo tak berkayuh beb...last zaman sekolah dulu..haha

Ayen... said...

Papa Mifz - zaman berkayuh datang kembali bang....ihiks.