My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 23 February 2012

Pagi2 dah panas...

Ni bukan panas mentari pagi ok tapi panas dalam hati. Mgkin sesetengah skolah lain perhimpunan cuma ari senin je or senin ngan rabu kan tapi skolah aku ni tiap2 pagi ada perhimpunan.

Lantaklaa dengan perhimpunan tu tapi masalah sekarang ni awak orang nak pegi perhimpunan tu pegilaa tapi janganlaa letak beg2 korang kat depan pintu makmal aku ni.

Bila dah bersusun macam ni kat depan pintu, nak tak nak terpakselaa aku mengalihkan dulu beg2 tu sebelum nak masuk makmal. Pagi2 dah bikin hati Ayen panas,huh!!...


Published with Blogger-droid v2.0.4

16 comments:

Pen Biru said...

nama pun budak2..bgtau jelah kt phimpunan tu, jgn letak beg depan pintu makmal tu.sape letak, denda 1 beg RM1..kalau 10 beg RM10..seminggu ada 5 hari..RM50..ooo..pak cik kayoo

akuadalahaku said...

alamak..en.ayen kita dah marah! lariii!!!...

Ayen... said...

Pen Biru - betul gak kan,hehehe...tp masalahnya takut nak kluar pagar mase balik ptg x lepas sbb parent duk tunggu,huhu...

Ayen... said...

akuadalahaku - hahahaha...kwn panas kat pelajar2 tu,kat awk kwn x marah pun...ihiks.

ikatankasihku said...

dei tambi, ini kicik punya hal la..kasi settle lah theyyyyyyyyyy.....yin na cit..podaaaahhhhhhhhh...

Telor Power said...

hahaha ayen..ayen...
dorang tu kan budak masih belajar lagi..kasi can la sikit, tak pun letak notice di pintu tu..

Ayen... said...

ikatankasihku - die tambi chik...klu skali skale oklaa kicik punye hal,klu ari2 mau kena kasi alih bila nak bukak pintu,ape macam?cit poodaahhhh....

Ayen... said...

Telor Power - mmg budak baru blajor,klu skolah rendah oklaa tapi ni skolah menengah xkan x reti2 lagi.dah berbulu atas bawah dah pun.....huhu.

Telor Power said...

ayen : takpe sila beri peluang dan nasihat cara berhemah pada si budak2 tu....
tunjukkan yang ko boleh mengatasinya dgn mudah...

kena saiko sket budak2 tu

BENA said...

oloh ayen ni . buat la jahat sikit . letak tempat lain beg budak2 tu . hahaha :)

Papa Mifz said...

rileks bro...:)

Ayen... said...

Telor Power - yelaa mmg kwn bg peluang pun kat dieorg tu...nak tgk mcmane pasni.

Ayen... said...

BENA - amboiiii ngajor wat jahat nampak,hahaha...

Ayen... said...

Papa Mifz - memang rileks pun bang skrg ni,huhuhu....

whitecappuccino said...

sekolah akak pun hari2 ada perhimpunan pagi..adoi! letak beg betul2 depan pintu? hehe..sabor je la

Ayen... said...

whitecappuccino - tulaa psl cikgu tp nak xnak kenalaa bersabor jgk,huhuhu....