My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 14 February 2012

Slow je dia perli aku...

Tghari tadi member aku mintak tolong temankan dia pegi klinik jap. Katanya kepala dia ting tong semacam je so takut darah naik. Maklumlaa umur dah melepasi 40an kan,hehe...

Aku pulak dah kebetulan waktu tu takde kelas, temanlaa dia pegi klinik jap. Pegi pun klinik dekat ngan skolah kiteorg je.

Ingatkan tghari kuranglaa orang, rupanya tak. Boleh tahan gak ramainya. Dia duk kat kerusi sana aku duk kerusi sebelah sini. Dalam duk menyandar tu tanpa disedari tetiba aku terlelap,hehe...

Pastu sedar2 member aku dah ada duk sebelah. Tengok2 tak ramai dah, tinggal 2,3 orang je lagi. Slow je member aku sound, ni datang nak teman ke datang nak tido,hahaha.... Celakak betul.


Published with Blogger-droid v2.0.4

18 comments:

Telor Power said...

penat sgt lah tu kot....sampai terlelap

pengudaraan yg sejuk disitu..
kehkehkeh

whitecappuccino said...

dua2 sekali laa..kasi la can nak relax jap ek?

delarocha said...

teman sambil tido ... hehe

Pen Biru said...

dengkur x?hahaha

ikatankasihku said...

huwahuwahuwa..aptb!!!!!

Mr.Clive said...

hahahaha pedas nyer apa yang dilontarkan tu...lol...

tapi kalau yang darah naik ni,atuk kat kg ritu tetiba pengsan sebab darah naik.cuak giler...oohooo

Ayen... said...

Telor Power - nak kata penat tu x sgt,cuma ngantuk je....ihiks.

Ayen... said...

whitecappuccino - ntahlaa kan,hehehe....

Ayen... said...

delarocha - hahahahaha....

Ayen... said...

Pen Biru - setakat ni Ayen x penah lagi tido berdengkur.....hehe.

Ayen... said...

ikatankasihku - amboiii sukanya dia...

Ayen... said...

Mr.Clive - bunyi mmg mcm pedas kan tp kiteorg dah biasa gurau gitu,hehe...yelaa klu darah naik jgn buat main kan,bahaya...

Mr.Clive said...

@ayen

hahah paham bro.paham
aku ngan member2 pun mcm tu gak...main lepas gak...haha barulah setailo.xde simpan dalam dalam...LOL

pena rozie said...

hi...hi....hi...

Ayen... said...

Mr.Clive - klu jenis paham oklaa bang tp masalahnya ade org tu klu dia gurau boleh tapi bila org lain gurau ngan dia x boleh plk...huhu.

Ayen... said...

pena rozie - hehehe...

Papa Mifz said...

2 in 1 lah nih...hehe

wan nurul hezrina said...

kepenatan ker?