My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Friday, 3 February 2012

Mati lepas 'projek'...

Seorang lelaki berumur 74 tahun menemui ajal selepas tidak sengaja tertelan gigi palsu selepas mengadakan hubungan seks dengan pelacur berumur 62 tahun di Taiwan.

Duda malang dikenali sebagai Chen itu didakwa sempat membayar sejumlah wang kepada wanita tersebut sebelum dia rebah secara tiba2.

Wanita itu berkata, dia terpaksa memanggil pasukan penyelamat selepas tubuh Chen kaku dengan matanya terbuka.

Hasil pemeriksaan di hospital mendapati gigi palsu warga emas tersebut telah tersekat di tekak lalu menyebabkannya meninggal dunia.

Hahahaha... macam2 betullaa kan, tak padan ngan tua ada hati lagi nak pegi melanggan pelacur. Dah tak pasal2 tercekik gigi palsu,ihiks...


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

ikatankasihku said...

Makin tua makin nak test market gak tu

Ayen... said...

ikatankasihku - lama tak testlaa tu kot....hehe.

LadyBird said...

kesian~

Papa Mifz said...

den baco perenggan pertamo dah golak besar dah...muahaha

Ayen... said...

LadyBird - kesian kan.....huhu.

Ayen... said...

Papa Mifz - hahahaha...x baik gelak kat org bang,ketawa je....hehe.