My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 8 February 2012

Aku xtau nak letak tajuk ape ni...

DOWN betul mood aku arini...

- Tunggu anak2 balik skolah dari pukul 1 lebih, pukul 3.15 baru balik.

- Oleh sebab lama sangat menunggu, sampai je kat keta kena pulak saman parking. Celaka betul.

- Pastu kakak cakap pulak yuran taekwondo belum bayar sebab duit rm50 yang bawak pagi tadi HILANG...

Kesimpulannya aku tak mampu nak berkata apa2...


Published with Blogger-droid v2.0.4

18 comments:

anieMD said...

tajuk sakit ok x? dugaan tu..

..cik hana.. said...

dugaan..hehehe :)

Papa Mifz said...

dugaan hidup ni bro...harap bersabar...huhu

whitecappuccino said...

laa..macam2 pulak jadi ni..kesiannya..ermmm, adala hari2nya jadi macam ni kat kita pun. sabar jer la.

Kalamhati said...

huhu ujian sungguh..sabar ye

ikatankasihku said...

hari yang malang or sudah suratan...
tajuk yg paling sesuai.. ciannyer

Telor Power said...

ala....kesiannye.(ayat ngada2 jap hikhikhik)

tak boleh nak cakap apa ler mcm tu, bykkan bersabar ayen.

pena rozie said...

kesimpulannyer banyakkan lah sabar yer....

Ayen... said...

anieMD - xnaklaa sakit,huhu...

Ayen... said...

cik hana - yelaa dugaan hidup....ihiks.

Ayen... said...

Papa Mifz - sabar itu separuh dari iman kan...

Ayen... said...

whitecappuccino - hidup tanpa ujian xkan mencabar betul x?...hehe.

Ayen... said...

Kalamhati - sabar sangat2....

Ayen... said...

ikatankasihku - ntahlaa malang ke suratan....huhu.

Ayen... said...

Telor Power - xpelaa awk xnak ckp ape2 pun...kihkihkih.

Ayen... said...

pena rozie - ye,itulaa kesimpulannya kak PR...

wan nurul hezrina said...

nak sem=nyum tanpa kata apa2 ker=)sabo sabo..

Ayen... said...

wan nurul hezrina - tu jelaa yang mampu....huhu.