My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 9 February 2012

Uniform sama tapi hasil tangan lain2...

Gambo kat atas tu adalah dua keping saman parking yang aku kena dalam tempoh empat hari. Dua2 tu jugak aku tak bayar lagi,ihiks...

Saman tu di keluarkan oleh Majlis Perbandaran yang sama. Bukannya satu kena kat kuantan satu kena kat kedah yek.

Tempat/lokasi aku kena tu pulak tempat yang sama tapi cer korang tengok dalam saman tu, satu dia print depan saint thomas dan satu lagi kawasan parking mgs. Lain kan.

Nombor petak dekat2 pulak tu, pandai betul aku kan. Yang kena kali pertama tu kat petak Q1324 pastu yang kena kali kedua kat petak Q1326. Selang dua petak je kan,hehe...

Klu setakat berbeza tempat/lokasi tu oklaa lagi kan tapi sampai warna dan model keta pun berbeza, pada aku teruk betullaa dieorg ni.

Sepatutnya sebelum ambik pekerja, bos dia kena pastikan mata betul2 ok. Takde masalah buta warna ke apa kan sebab dalam saman tu sorang print keta aku kaler hitam sorang lagi print kaler kelabu,huhuhu...

Walau salah ke betul ke saman tetap jugak aku kena bayar, betul?... Ye betul. Pandai korang sume...


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

ikatankasihku said...

mata julinglah tu!

pena rozie said...

can ni ade ke???

Kalamhati said...

huhu cemana la buleh jd gitu..
main taip je ke pekerja tu ek

wan nurul hezrina said...

bleh plak lain2 ek.musykil..aah g bayau saman cepat!haha

Ayen... said...

ikatankasihku - agaknyelaa kan...

Ayen... said...

pena rozie - ade kak PR,sape ckp xde....huhu

Ayen... said...

Kalamhati - tak taulaa dieorg tu cikgu...

Ayen... said...

yelaa musykil ke x musykil,bayor tetap kena bayor....huhuhu.