My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Sunday, 12 February 2012

Part time kat Tmn Pertanian...

Kan dalam n3 sebelum ni aku ada cite pasal aku pegi main ATV kat Tmn Pertanian. Tuan punya kelab ATV tu geng2 cikgu skolah aku.

Pendek cite on de way balik dari nengok bola semalam salah sorang dari dieorg tu viber kat aku, tanya nak buat part time kat tempat dieorg tak.

Aku pun apa lagi setujulaa sebab dieorg cakap pagi ni ramai budak politeknik kuantan nak datang main so dieorg pulak tak cukup staf nak handle.

Tugas aku cuma bawak ATV tu jadi kepala duk depan skali pusing track yang dah ditetapkan. Pegi balik pegi balik sebab dieorg kena gilir2 kan.

Yang seronoknya tu ramai awek2 dari jantan,kuang3...hehe. Tapi yelaa bila pompuan kan makanya banyaklaa insiden2 yang menggeletek perut aku ni.

Dah bukan sume pandai bawak ATV tu. Ada yang bawak ckit masuk semak bawak ckit masuk semak, last2 skali tukar orang lain. Bukan apa track ni bukan macam jalanraya, rata. Kang tak pasal2 masuk gaung.

Ada jugak yang terlanggar bukit sampai terangkat tayar belakang,kahkahkahkah... Aku tak nak gelak tapi dah member2 dia yang lain duk gelak, aku pun gelaklaa sama.

Maklumlaa budak pompuan kan bila dah panik memang tak ingat dah mana brek mana minyak. Jadi sapa lagi nak kena tolong?.. Abang Ayeeen jugak....hehe.


Published with Blogger-droid v2.0.4

20 comments:

Kalamhati said...

waaah bestnye..tak penah pegi pun situ..lalu je..huhu

Papa Mifz said...

yang terlanggar bukit tuh jatuh tak bro?? sempat sambut tak?? hahahah

LadyBird said...

ayeeennn... peluang yg bagus tu.. mesti x kering gusi kan?

trak tu cr nk bw mcm kereta ke?

Telor Power said...

siyes.....aku jeles.

anieMD said...

`ABANG' la pulak...hihihihh...

ikatankasihku said...

wow, baiknyer abang ayen ni..tolong adik2 student..

a.samad jaafar said...

kata sorang kawan..ATV ni mudah terbalik.. betul ke? dorang ketawa bila aku kata aku nak beli mende ni.. tak boleh ke???

whitecappuccino said...

wah!! seronok la tu ramai aweks ya!

Ayen... said...

Kalamhati - pasni klu kebetulan lalu lg,helo2laa ayen yek...

Ayen... said...

Papa Mifz - hahahaha...oleh sbb atv tu tayar 4,makanya takdelaa yg smpai terjatuh,hehe...

Ayen... said...

LadyBird...mmg bagus sgt2.trek dia plk mestilaa mencabar,klu mcm jalanraya,ape yg mencabarnye,hehe...

Ayen... said...

Telor Power - hahahaha....silakan jeles yek,ihiks...

Mr.Clive said...

setailo gilerrr wehh! ni mesti cuba ni.2012 resolution updated! ***LOLOLOL****

Ayen... said...

Mr.Clive - harus cuba bro,mmg seronok...

pena rozie said...

rase nak cuba ajer...

Ayen... said...

pena rozie - xde masalah klu nak cuba kak PR.dtg kuantan je hello saye,hehe...

Ayen... said...

anieMD - mestilaa abang,xkan pakcik pulak.....hahaha.

Ayen... said...

ikatankasihku - laaaa baru tau ke abg ayen ni baik,kui3....

Ayen... said...

a.samad jaafar - mudah terbalik ke?xdelaa kwn rase...awk boleh beli bang tp klu setakat nak main kat kawasan perumahan mmg patutlaa dieorg ketawa....hehe.

Ayen... said...

whitecappuccino - malulaa plk nak cakap seronok ke x,kahkahkah...