My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Monday, 25 July 2011

Hilang...

Datang keje pagi tadi seperti biasalaa rutin harian aku akan menyapu kat dalam makmal ngan bilik persediaan aku. Tapi yang aku terkejutnya....
Penyodok cik Google...
Ada penyodok je...
Penyapu ni pun cik Google punya...
Penyapunya tak tau kemane hilang. Cari dalam stor takde, dalam makmal takde pendek kata sampai sekarang pun aku tak jumpa2 penyapu aku tu. Walaupun penyapu tu hilang tak bermakna aku tak menyapu tadi yek sebab penyapu lain ada lagi tapi yang bulu plastik punyalaa. 

Klu yang bulu plastik pun memang boleh guna jugak tapi paham2 jelaa kan, keras. Aku tak suka guna penyapu bulu plastik sebab keras sangat, rasa macam masa menyapu tu tak feel...hehe. Aku harap klu ada yang terambik tu dia akan pulangkanlaa semula klu tak terpaksa order barulaa jawabnya.

6 comments:

miloais said...

ada orang pinjam lah tu...

jenis pinjam tak berkhabo
bila kita nak guna - dah tak ada!

Ayen... said...

miloais - mungkinlaa kot tapi rasanya x balik dah penyapu tu......huhu.

makdara TERdiva said...

situasi yg biasa berlaku masa sekolah dulu..
suspek utama ialah budak kelas sebelah..haha!

Ayen... said...

MDT - klu penyapu kelas logiklaa,ni penyapu kat makmal.kat makmal ni kwn sorang je yang menjaganya...hehe.

miss nina said...

agaknya si peminjam tu lupa nak pulangkan kot
ke lupa yg tu penyapu AAM yang punya?
hm.. sabo ajelah

Ayen... said...

miss nina - entahlaa dia lupa ke ape...jawabnya terpaksa halalkan jelaa,ihiks...