My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 30 March 2011

Aik!!!..Biar betul...

Pagi2 tadi macam biasalaa aku datang kerja, memula sekali buka bilik aku pastu masuk lab buka pulak pintu dan last sekali baru buka tingkap. 

Yang membuatkan aku terkejut beruk sekejap pagi tadi ialah bila aku nak buka tingkap je.........

Aku nengok semua tingkap dah terbuka. Dah terbuka!!!..(terkejut beruk sekejap...). Nak kata ada orang buka dari luar mustahil sebab klu aku tutup tingkap ni maka orang dari luar tak kan boleh buka. Lagipun klu nak kata orang masuk nak curi barang mesti dia buka satu tingkap je tapi ni semua tingkap terbuka. 

Kesimpulannya aku rasa memang aku tak tutuplaa tingkap lab semalam,huhu... Pelik betul aku sebab biasanya setiap kali sebelum balik aku mesti check dulu. Aku harap abg jaga atau sapa2laa yang perasan tak report kat bos aku,hehe...

4 comments:

Cik Feesya said...

hehehe..hai dah lupa lah tu...belum pun masuk stengah abad yer???? hehehe

AkuAnakMuda... said...

Cik Feesya - Tulaa pasal tapi x penah berlaku sblm ni dan Insyaallah xkan berlaku lagi pasni,hehehe...

MiLanGurLz said...

nie ase cam na report jek nie!!!
hik3x~
=)

miloais said...

iols rasa - uols terlupa nak tutup tingkap tu...

benda yg rutin pun
pun ada kalanya kita lupa nokkk!~