My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Saturday, 26 March 2011

Siang malam nak...

Ambooiiii korang ni cepat je klik yek bila aku buat tajuk n3 gini,haha... Sebenonya aku takde idea nak buat blog masa ni tapi dalam duk tengah melantak roti celup telur tetiba je terpikir baik aku bagitau kat korang semua pasal roti celup telur yang aku makan ni,ihiks...

Tak kiralaa korang menyampah ke tak tapi memang tak dinafikan sejak akhir2 ni keinginan aku membuak2 kat roti celup telur ni. Bila keinginan datang yang jadi mangsa siapa lagi klu tak isteri tersayang. Klu isteri sibuk bibiklaa yang kena buat,hehehe...

Yang pasti roti celup telur ni memang sedap dimakan klu tak percaya cubalaa buat yek tapi aku rasa korang mesti penah buat punya roti celup telur ni kan...  

10 comments:

Cik Yana said...

Sedap gile roti celup telur. Nak gi buat jap :P

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

AkuAnakMuda... said...

Cik Yana - Hahahaha.....tau xpe,g buat cepat.

misSbLurRy said...

mmg sodap nie....klo digulungkan dgn sosej lg masyuk...letak sos..perggg

AkuAnakMuda... said...

misSbLurRy - Xleh jadi ni kene cube jgklaa sbb kwn x penah buat smpai gulung2 ape sume tu,ihiks...

Faris Adli said...

makanan kegemaran aku......nak lagi best klau org lain buatkan..

miss nina said...

dulu rajin gak masak, tapi sekarang dah hilang feel la. tapi sedap kan?

AkuAnakMuda... said...

Faris Adli - Hahahaha.....tau xpe.

AkuAnakMuda... said...

miss nina - mmglaa sedap tp nape dah ilang feel skrg ni......

miloais said...

memang sedap nokkkk...

iols selalu buat telur + susu + setitis dua vanila essence
then colek plak ngan jem...

kalo ada strawberry pun sodap gak
buat sos strawberry - kind like jem jugak le.. tapi lebih cair!

AkuAnakMuda... said...

miloais - Slurrppp!!!!...terliurlaa pulak,ihiks.