My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 17 March 2011

Salah sendiri...

Setiap blog yang aku penah jenguk/singgah pasti aku akan nampak blog ben ashaari ni kat diaorg punya senarai bloglist. Memula tu aku buat tak tau je sebab aku rasa biasa2 je tapi lama2 terasa jugak nak nengok apa yang hebat sangat brader ben ni. Bila aku pegi jenguk baru aku tau memang dia seorang blogger yang hebat dari aku,hahaha...

Banyak jugaklaa segmen2 kat blog dia yang sebenonya aku minat nak join tapi tak reti,ihiks... Pendek cerita malam kelmarin aku cuba join segmen 'Ben ashaari : Blogger ikut negeri kelahiran' dan akhirnya aku berjaya.

Lepas tamatnya tempoh segmen tu brader ben pun senaraikanlaa blogger2 mengikut negeri kat blog dia tapi yang membengangkan aku bila check2 dalam senarai, nama aku tak ada. grrrr...

Rupa2nya bila check semula syarat2 kat blog brader ben, aku terlupa nak letak 'nama NEGERI' daaaa.... kihkihkih,celakak betul patutlaa tak tersenarai. Lagipun masa aku buat tu tempohnya dah hampir tamat so buat dalam keadaan kelam kabut tu yang jadi terlupa tu.

Apa2 pun aku tak salahkan sapa2 tapi salahkan diri sendiri dan akan dipastikan pasni kena lebih berhati2...

8 comments:

Lina said...

hehehe xper jgn risau kawan tau aok org pahang gak :))

miloais said...

ekekekek....
cuba lagi next time nok...
dan sila check sebelum submit ye...

AkuAnakMuda... said...

Lina - Hehehehe....mcmane boleh tau ni?

AkuAnakMuda... said...

miloais - kihkihkih...Insyaallah pasni akan check dulu sebelum submit.

angah said...

salam kenal.. tq atas kunjungan ke blog saya..
saya terusss follow hokeh :p

hi3x gelak sket psl n3 ni bleh.. (jgn marahh yek)

en BA tu mmg bleh sy anggap otai gak dlm dunia blog..

cara dia dlm mempromot blogger & mengeratkan ukhwah.. (cehh ayat x tahan) mmg sy kagumi..

hmmm kalo nk cdg sket buleh?? kalo awk smpat nnt, letak la shoutmix box kat blog awak ekkk.. snang saye & blogger lain nak jejak2 tnggal tapak kaki kan:D

AkuAnakMuda... said...

angah - Tq jgk sbb sudi jenguk dan follow kwn kat sini.nak gelak,gelak jelaa kwn x kisah,hehe...Shoutmix box???Xde ke awk yg x nampak,kuikuikuikui....

angah said...

hik3x kawan ler yg x nmpak gamaknye ni.. aiyorrksss kene beli spek mata besar la ni.. hehehe..

mngkin server sy yg slow, lmbat nmpak kotak jerit awk :) jmpe lg d lain n3 :p

hepi blogging..

AkuAnakMuda... said...

angah - hehehe...xpe utk pertama kali ni,dimaafkan lagi...kahkahkah.