My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 23 March 2011

Keputusan SPM keluar arini...

Arini keputusan SPM keluar. Aku nengok kat dewan tadi penuh ngan pelajar, mak ayah semua ada. Tapi aku tak pegi dekatlaa nengok dari jauh je. Nak pegi dekat kan buat menyibuk je bukannya anak aku yang nak ambik keputusan,huhu...


Dengar2 cerita sekolah aku ni dapat keputusan yang cemerlang. No 1 dalam Kuantan ke dalam Pahang ke tak taulaa tapi yang pasti memang no 1. Tahniahlaa dari aku buat semua tenaga pengajar dan Pengetua serta yang terlibat. Kira2nya keputusan cemerlang ni hadiah paling berharga untuk Pengetua sebab pertengahan tahun ni(bulan 6) dia dah nak pencen.


Apa2 pun aku nak tunggu keputusan Milan Gurlz http://milangurlz.blogspot.com/ ngan Farah Suhaimi http://farahsidekick.blogspot.com/ sebab diaorg ni datang ambik keputusan pagi ni. Aku harap semoga kejayaan mengiringi korang berdua... 

11 comments:

miloais said...

all the best to them
moga berdapat keputusan yg cemerlang

andai sebaliknya... jangan sedih
it's not the end of the road
masih ada lagi peluang untuk mencuba...

AkuAnakMuda... said...

miloais - Betul tu kwn setuju sangat2..

Faris Adli said...

semua asyik cerita pasal result spm je ari ni

AkuAnakMuda... said...

Faris - Yelaanya sebab cerita ni yang akan menjadi tumpuan org malaysia arini,ihiks...

makdara TERdiva said...

biasanya student steady jer bab2 nak amik result ni..tp mak/pak yg over eksaited..nak2 lagi bila anak tu dtp skor A..

AkuAnakMuda... said...

MDT - itu biase mdt sbb kwn sendiri pun klu anak baru abih perikse eksaited nak tunggu result padahal baru darjah 2,kihkihkih...

Nadhirah-chan said...

senior saya nak amek result tadi , saya yang nebes semacam . sampai sejuk tangan . pehh dasat !

MiLanGurLz said...

halu2x!!! milan di sini~
haha!
milan dapat 6a3b ajo..
tapi alhamdulillah~
:)
so, bile AG na blanje??
hik2x!

AkuAnakMuda... said...

Nadhirah-chan - Xpelaa rase dulu awal2 ni nebes tu sbb nanti awk dah x rase dah kan,hehehe...

AkuAnakMuda... said...

Milan - Tahniahlaa AG ucapkan.Apelaa sangat klu stakat nak makan kopok ngan goreng pisang tu,ckp je bile.kihkihkih...

Anonymous said...

baru stalk.n.jumpa my name. last 3 years. how time flies :') lol. sy stalk.nama.blog dulu. hahha.
-farahsuhaimi-