My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 3 January 2012

Baru dapat masuk...

Pagi tadi datang keje macam biasa. Sampai kat tempat keje aku nengok pelajar2 duk tengah susun kerusi ngan meja kat luar makmal aku untuk pendaftaran pelajar tingkatan 1.

Aku ni lepas bukak makmal apa semua macam biasalaa kluar sarapan pagi dulu. Ari lastlaa ni boleh makan kat luar, esok start skolah kena makan kat kantin jelaa.

Balik je dari sarapan aku nengok orang dah penuh. Pintu makmal aku memang takde ruang langsung untuk membolehkan aku masuk.

Nak tak nak nak terpaksalaa aku tunggu sampai dieorg abih urusan pendaftaran tu. Dahlaa nak kene setel taik burung lagi, aduuhhhh... Tunggu punya tunggu sekarang ni baru dapat masuk.

Bila dah petang gini paham2 jelaa kan mood nak buat keje pun otometik jadi kuranglaa,huhu... Tapi kurang tak kurang pun terpaksa jugak aku buat sebab esok aku cuti lagi nak anto anak kedua aku masuk tahun satu.


Published with Blogger-droid v2.0.2

20 comments:

telor power said...

ramainya....

Papa Mifz said...

bilo anak dah sekolah nih sibuk yer bro..huhu

miloais milo said...

lambatnya bebudak form 1 daftar....
most school kat KL last week dah buat pendaftaran

Ayen... said...

telor power - memang ramai bang,puas kwn nak menunggu abihnya...

Ayen... said...

Papa Mifz - cbuk sangat bro...anak sendiri mmg dh kena urus,kat tmpat keje urus anak orang lain plk,huhu...

Ayen... said...

miloais milo - tulaa kak milo tp biasalaa kan lain skolah lain cara pengurusannya...

Lady Milo said...

macam tensen betul nak daftar anak sekolah beratur punya la panjang berjela ek..

whitecappuccino said...

ramai betul tu samapi takleh nak masuk makmal..biasa la hari mula2..

Ayen... said...

Lady Milo - yelaa klu dah kena beratur pnjang memang tensen beb,hehe...

Ayen... said...

whitecappuccino - ramai amat nak2 plk kaunter betul2 kat depan pintu makmal kwn memanglaa xleh nak masuk...huhu.

BENA said...

sekolah adikkuuuuu dulu . hehehe ;)

ikatankasihku said...

wo wo wo, semak tgk reramai ni....
boleh pitam jadinyer....huhuhu

Lina said...

makmal pun jd mangsa tempat pendaftaran ek...punyalah ramai student baru

wan nurul hezrina said...

huh terasa dah kesesakan kat dado den!ramainya

Ayen... said...

BENA - ye ke...yang mane satu adik bena tu,hehe...

Ayen... said...

ikatankasihku - yelaa nak buat mcmane skolah menengah kan,klu skolah tadika mgkinlaa x ramai....ihiks.

Ayen... said...

Lina - dah makmal duk sebelah ngan koperasi,xdok arohlaa.peninglaa ayen nanti nak jaga sbb sume tu akan masuk makmal ayen,huhuhu...

Ayen... said...

wan nurul hezrina - ekau nampak pun dah sesak,den nanti lagilaa sesak nak menjaganya bila dieorg masuk makmal den....kui3.

pena rozie said...

Sabar ek...

Ayen... said...

pena rozie - ermmmm sabar...