My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Friday, 13 January 2012

Ketinggalan betullaa aku ni...

Sebelum ni klu nak masuk blog ke nak search laman web apa sume aku akan masuk melalui google search.

Tapi  malam kelmarin lepas aku ngan geng2 cikgu main futsal memang menjadi kebiasaan kiteorg akan minum2 dulu.

Dalam duk minum tu adalaa sorang cikgu tu baru beli galaxy notes pastu sorang kaunselor tu baru beli galaxy tab. Aku pun apa lagi kongsi2laa apa yang patut ngan dieorg.

Pastu dia pun citelaa pasal Opera Mobile. Katanya klu masuk guna google search berat ckit tapi klu guna Opera Mobile ni ringan dan laju. Dengar je gitu terus aku download kat market,hehe...

Memang terbuktilaa sebab klu guna google search sebelum ni bila masuk blog korang yang banyak gambo kadang2 sampai terlelap skejap sebab lamanya tunggu dia loading.

Sekarang ni yang banyak gambo ke ape ke skejap je. Bukak je terus boleh tengok, memang lajulaa. Mcmanelaa aku tak tau sebelum ni kan.

Malu betullaa aku, guna galaxy tab dulu dari dieorg tapi ketinggalan jugak dalam bab2 gini.....huhu.


Published with Blogger-droid v2.0.2

22 comments:

ikatankasihku said...

lor, baru tau ker en. ayen...guna opera mmg laju, clear ngan gambar semua..kalau guna fhone pun,mmg guna opera jer utk buka fb..tip top services dia..!

Ayen... said...

ikatankasihku - iyee...en ayen baru tau,nak buat camne kan....huhu.

Ieda AlHabsyi said...

huhuhu! takde le ketinggalan mana, sebab ada org lain yg lagi ketinggalan kot :)

telor power said...

mcm nie boleh la aku uploads byk2 gambo hehehehe

whitecappuccino said...

Galaxy tab pun takder huhuhu..

miloais milo said...

dah lama kan opera mobile ni...
now dah version berapa ye???

BENA said...

syiokkkkk la dia kan guna galaxy tab . bena igt nk beli galaxy ace . tapi tapi tapiiiiiii . xcukup duit . hahahaha :)

Ayen... said...

Ieda AlHabsyi - ye ke x ketinggalan lg...owh lega rasanya,hehe...

Ayen... said...

telor power - hahahahaha...masalahnya blog awklaa yg slalu buat kwn tertido nak tunggu dia loading,huhu...

Ayen... said...

whitecappuccino - yelaa xde tapi klu nak adakan bile2 mase je betul x cikgu,hehehe....

Ayen... said...

miloais milo - ntahlaa kak milo sbb ayen pun ni baru taunye.....kihkihkih.

Ayen... said...

BENA - alaaa bolehlaa galaxy ace baru rm700 lebih je.ok pun ok...

telor power said...

ayen: kehkehkehkeh

Ayen... said...

telor power - suka awk yek...tp xpelaa sbb skrg ni dah xde masalah klu awk nak letak gambo byk2 pun,hahaha...

telor power said...

dah pakai opera katakan....kira ringan la kan hehehe

Ayen... said...

telor power - hahahaha....mestilaa bang.

pena rozie said...

hi...hi...hi... PR pun tak tau

eiela said...

memang guna opera laju pun. ok bila kita buka guna handfon.

Ayen... said...

pena rozie - owh ye ke..samalaa kita yek,hahaha...

Ayen... said...

eiela - tulaa pasal tp masalahnya kwn baru tau,hehe...

Papa Mifz said...

oh baru tau pasal nih...nanti nak cari la kat market..;)

Ayen... said...

Papa Mifz - ye ke baru tau bang.klu gitu pegilaa cari kat market nun,hehe...