My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Sunday, 29 January 2012

Ganggu betul aku nak tengok bola...

Malam semalam aku lepak kat Coffee Street ngan geng2 MU sebab nak nengok game lawan Liverpool. Walaupun keyakinan menang tinggi tapi sayang team peberet aku kalah jugak, celakak sungguh.huhuhu...

Kalah tu kalahlaa kan tapi yang aku bengang tu sebab tiada kekusyukan nak menonton bila nengok gelagat budak pompuan ni. Budak skolah aku ni tapi dia tak perasan kat aku. Baru tingkatan 4 klu tak silap.

Dahlaa duduk betul2 depan aku, dekat pulak tu. Cuaca malamnya memang x dinafilaa sejuk dengan angin yang bertiup ala2 nak hujan gitu. Nasib aku pakai jersey MU lengan panjang,hehe...

Korang bayangkanlaa baju dia pakai tu jenis kain licin, nipis pulak tu tapi taklaa jarang. Bila dah sejuk tu dia kluarkan tangan dia dari lengan baju pastu masukkan dalam baju.

So jadilaa dia macam orang cacat yang takde tangan. Dah tangan semua duk dalam baju, pakwe kat sebelah pulak duk main gurau2. Ish3... malaslaa aku nak cite lebih2.

Memang tak kusyuklaa aku nengok bola semalam. Dahlaa tak kusyuk team peberet aku kalah pulak tu,huhuhu.... Kuang asam betul.


Published with Blogger-droid v2.0.3

20 comments:

Pen Biru said...

dia nak tayang kat awak la tu..ahahhahah

Telor Power said...

kalau khusyuk menonton pasti MU tu menang kan hehehehehehe....peace

Ayen... said...

Pen Biru - hehehehe...

Ayen... said...

Telor Ppwer - macam je perli je,huhuhu....kuang asam awk.

Gen2Merah said...

ehehe.. rezeki percuma tu bro... ekekeke

Papa Mifz said...

simpati akan kekalahan MU...haha

Telor Power said...

kehkehkeh rilek la ayen

Ayen... said...

Gen2Merah - hahahaha...tulaa pasal rugi x tgk kan,ihiks..

Ayen... said...

Papa Mifz - time kasihlaa sbb simpati,huhuhuhu....

Ayen... said...

Telor power - memang tgh rilek ni bro,kihkihkih....

pena rozie said...

ala.... relax la. Jangan marah kalau dah kalah. Adat la tu. hu...hu...hu...

ikatankasihku said...

ganggu?bukan suka ker..kui3

whitecappuccino said...

hahaha..selingan tu..:) tu laa..MU kalah!

a.samad jaafar said...

hahaha.. kebetulan kita menghadapi masalah yg sama aahaaha..

Ayen... said...

pena rozie - yelaaa x marah pung......huhu

Ayen... said...

ikatankasihku - hahahaha....kuang asam,mcmane boleh tau ni.

Ayen... said...

whitecappuccino - selingan yg buat mata kwn jadi julingan,kihkihkih...

Ayen... said...

a.samad jaafar - kahkahkah...ye ke bang?tunjuklaa situasi awk pulak kwn nak tgk jgk,ihiks...

wan nurul hezrina said...

huhu nie pasnie kene klorox kan mata tuh..hukhuk..mmg tak ptut sungguh pakai bagi org lain sampai tak senang duduk=)

Ayen... said...

wan nurul hezrina - kena klorok ek?xnaklaa kang pasni langsung xleh tgk dah,kahkahkah....