My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 5 January 2012

Polis oh polis...

Ni semalam punya cite. Oleh kerana semalam tak sempat nak mengarang maka lambatlaa kluarnya cite ni.

Semalam kan ari pertama sesi perskolahan so paham2 jelaa jalan raya pasti akan sesak gile punya. Tghari tu masa aku pegi ambik anak2 aku balik skolah, nak boleh sampai kat skolah korang tau jelaa mcmane. Malas aku nak cite dia punya jem.

Klu dah jem, sampai pun lewatlaa ckit. Parking pulak penuh makanya bila dah nampak ada je ruang yang boleh aku selit aku pun selitlaa skejap. Tak ganggu pun orang lain nak lalu.

Lepas ambik anak2 apa sume datang kat keta je nah kau elok berkibar2 kat viper. Tengok keliling adelaa 2,3 orang polis traffik duk tengah menyaman keta2 lain.

Tapi yelaa klu kita pertikai kan mesti dia akan cakap dah tugas dan tanggungjawab dia. Memanglaa tugas dan tanggungjawab kan tapi timbang rasalaa ckit, orang park pun bukannya lama.

Sekarang ni surat saman pun dah dapat so takyahlaa nak cakap banyak, bayar jelaa kan....huhu.


Published with Blogger-droid v2.0.2

10 comments:

telor power said...

memang kena bayar jelah.....$$$$$ terbang la plak awal2 tahun nie

Ayen... said...

telor power - tulaa pasal,nak taknak kene jgklaa bayar....huhu.

telor power said...

xpe....sabor2

Ayen... said...

telor power - memang tgh bersabo sgt2 ni,ihiks...

telor power said...

bagus2 aku suka orang mcm ko. kuat bersabor.

whitecappuccino said...

huhuhu..awal tahun dah dapat saman..tak dapat nak buat apa daa..bayorla jugak.

Ayen... said...

telor power - hahahahaha....

Ayen... said...

whitecappuccino - huhuhu...awal tahun dah malang kan.

ikatankasihku said...

nasib tak baik :(

Ayen... said...

ikatankasihku - itulaa pasal...huhu.