My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Wednesday, 4 January 2012

Selamat kembali ke skolah...

Setelah sebulan lebih bercuti, duk seronok kat umah dan ada yang seronok bercuti2 malaysia maka arini bermula sesi perskolahan bagi tahun baru 2012.

Bila bermula musim skolah ni jalan raya pun akan otometiklaa jadi sesak. Arini aku cuti sebab nak anto anak kedua masuk darjah satu dan yang sulung masuk darjah tiga.

Keje aku pulak untuk seminggu ni aku rileks lagi sebab pelajar2 tingkatan satu ada sesi orientasi so bolehlaa aku setelkan ckit2 lagi yang tak berapa nak setel.


Published with Blogger-droid v2.0.2

14 comments:

ikatankasihku said...

seronok gak tgk gelagat anak2 gi sekolah ek...

wan nurul hezrina said...

wah anak2 dah kena masuk sekolah..mmg jalan akan sesaklah jawabnya=)selamat bersekolah=)

telor power said...

selamat berkerja yen....

miloais milo said...

a bit kalut pagi tadi...
sib baik le... my hb cuti
bleh heols uruskan hal anak2 kat sekolah...

Ayen... said...

ikatankasihku - memang seronok sebab macam2 adaaa.....hehe.

Ayen... said...

wan nurul hezrina - sesak sangat2 jalan raya arini,huhu....

Ayen... said...

telor power - arini kwn cuti bang,esok baru start keje....

Ayen... said...

miloais milo - biasalaa kak milo,ari pertama memang kalutlaa ckit...

pena rozie said...

Add PR kat pene rozie kat fb. terpaksa buka yg baru. Mintak tolong jgn publish komen ni yer. Untuk menjaga kesihatan.hu...hu...hu...

Ayen... said...

pena rozie - owh dah tuko nama ek.jgn bimbang kak,demi kesihatan kak PR ayen xkan publish....kihkihkih.

Ieda AlHabsyi said...

jalan jam. nak pegi keje, time lunch n nak balik nanti huhuhuh!

Papa Mifz said...

harap semuo nyer berjalan lancar...

Ayen... said...

Ieda AlHabsyi - hehehe...skolah punya psl kan.

Ayen... said...

Papa Mifz - Alhamdulillah sumenya lancar tanpa ada masalah,ihiks...