My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 26 January 2012

Main ATV...

Beberapa bulan lepas geng2 cikgu skolah aku sepakat menubuhkan Kelab Kuantan Atv Experience. Pastu dieorg ajaklaa aku ngan geng2 pegi main.

Aku pulak lepas sehari sehari kononnya nak legi main lepas balik keje tapi tak jadi sokmo. Nak buat mcmane kadang2 aku jadi, orang ni tak jadi. Bila orang tu jadi, aku pulak tak jadi.

Last2 ari sabtu minggu lepas aku pakat 3 orang ngan member pegilaa. Bukan apa tak larat nak dengar geng2 cikgu duk marah sebab janji nak datang tapi tak datang.

Sebenonya aku penah main dah Atv ni dulu masa pegi rombongan skolah ke Melaka. Masa pelajar2 pegi masuk zoo melaka, aku ngan geng2 lain pegi main mende alah ni,hehe...


Published with Blogger-droid v2.0.3

28 comments:

Lina said...

kat mana nak main ATV ni?

Pen Biru said...

teringin la nak naik benda alah ni..tapi belum berkesempatan

Telor Power said...

menarik...aku dah lama nak main bende atv nie yen. nanti bila aku dtg kuantan boleh blanje tak? (ekpresi muka: mata tgh terkebil2 merayu)

Papa Mifz said...

xpernah naik lagi ATV tuh...mesti best kan...

whitecappuccino said...

Oh! benda ni dipanggil ATV ker ??

pena rozie said...

mesti best kan...

Ayen... said...

Lina - kat tmn pertanian,klu nak main bgtaulaa...

Ayen... said...

Pen Biru - carilaa masa yg sesuai dulu bang...

Ayen... said...

Telor Power - errkkk!!!!..(ekspresi muka : mata bulat x kelip2,mulut ternganga....)..hahahaha..

Ayen... said...

Papa Mifz - memang best bang...

Ayen... said...

whitecappuccino - yelaa cikgu,mende nilaa ATV...

Ayen... said...

pena rozie - dah semestinyelaa best kak PR...

Telor Power said...

ayen: hahahaha

Ayen... said...

Telor Power - hehehehe....

syariza09 said...

skrg ni mcm2 aktiviti leh buat, mcm best jer main tu, tp rasanya sesuai utk lelaki kot

a.samad jaafar said...

sebuah atv berapa anggaran harganya? teringin plk nak beli kalau termampu..

Ayen... said...

syariza09 - memang nampak macam lasak dan sesuai utk lelaki tapi ramai gak org pompuan yg main tau x.....hehe.

Ayen... said...

a.samad jaafar - kwn yakin andai kwn sebut harganya mmg awk mampu beli bang tp klu setakat nak main depan umah awk,x berbaloi kot.....haahaha

Anonymous said...

Anda ada website perniagaan atau laman sosial yang kurang meriah? Letaklah Heypy Chat bagi rancakkan website anda: http://xat.com/heypy

Ayen... said...

Anonymous - ermmmm.....xpelaa rasenye ok dah macam ni kot,huhu...

delarocha said...

kat kemensah hulu kelang ada tempat untuk main atv ni, baru nak try..mcm best je

Ayen... said...

delarocha - eloklaa tu pegi sebab mmg best pun,puas atilaa...

Kalamhati said...

waah bestnye..kt kuantan ada ek

Ayen... said...

Kalamhati - a'ah cikgu,klu nak main mehlaa...hehe.

ikatankasihku said...

chewah, gaya mesti ada..

Ayen... said...

ikatankasihku - hehehe...gaye semestinya kena ade.

wan nurul hezrina said...

tak pernah lak naek.mcm takott jew

Ayen... said...

wan nurul hezrina - nampak mcm takut tp klu dah naik mesti akan rasa seronok...