My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Monday, 9 January 2012

Geram betul dia kat aku,hehe...

Makan pagi kat kantin pagi tadi, macam biasalaa kat bahagian luar tu penuh ngan geng2 cikgu lelaki, cikgu pompuan duk dalam. Bila malam sebelumnya ada game bola maka akan bertambah kecohlaa klu aku sampai.

Mana taknya antara dieorg tu ramai yang sokong chelsea. Aku pulak dah semestinya Manchester Unitedlaa. Malam semalam kan MU menang ngan Man City.

Masa aku sampai tu dieorg macam biasalaa kecoh kononnya menang nasiblaa ape sume. Aku pulak walau dieorg ramai, jawab tetap aku jawab,kui3...

Pastu adalaa sorang tu punya geram sampai dia mencarut kat aku. Dahlaa mencarut BUxxT.. BUxxT.. BUxxT.., kuat pulak tu. Giler betul.

Nape aku eja tiga kali?.. Sebab memang dia sebut tiga kali pastu tulisan beso tu menandakan kuatnya dia cakap. Geng2 lain sume gelak termasuklaa dia sendiri. Geram betul dia kat aku kan,hahaha...


Published with Blogger-droid v2.0.2

10 comments:

storyfromme said...

benda yang paling sensitif untuk lelaki ialah bola.x boleh main2.boleh gaduh kan?

telor power said...

owh bab bola ker....kalo MU aku pun xsokong gak hehehehe kita berlainan team. meh join sokernet: laman rasmi bola sepak dunia

miloais milo said...

melampau nya!
ahahahahaha

Papa Mifz said...

oh bro sokong MU ke...

Ayen... said...

storyfromme - bg sesetengah org mgkin blh gaduh klu bab2 bola ni tp geng2 kiteorg ni bertekak sekadar bergurau je...

Ayen... said...

telor power - owh maknanya kita ni musuhlaa ek bila cite bab bola tapi xpelaa janji dlm blog kite friend kan,hehe...

Ayen... said...

miloais milo - melampau ek,geram sgt kot.....huhu

Ayen... said...

Papa Mifz - kwn ni dulu kini dan selamanya MU bang,ihiks...

telor power said...

ya betul tu....jgn risau bola dan fans nya takkan boleh membawa aku menjadi hidup lebih mewah. bertekak pasal bola adalah adat biasa saja.

Ayen... said...

telor power - hehehe...klu awk tau xpe.