My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 31 January 2012

Nasib dia baik...

Berdebarnya diri aku hanya Allah swt saje yang tau. Mana taknya cuaca dahlaa gelap, awak bawak motor takde lampu.

Mata aku ni pulak memang dah terang klu tak, takkan pakai cermin mata kan,hehe...

Kebetulan masa tu pulak datang motor dari depan so cahaya lampu dia tu lagi menyilaukan mata aku.

Ya Allah... Syukur aku sempat mengelak ckiiiiiiit je klu tak memang kompom dia akan terpelanting atas keta aku dan silap2 jadi arwah kot sebab masa tu aku memang laju.

Punyalaa sekelip mata kejadian tu sampaikan aku tak perasan yang bawak motor tu lelaki ke pompuan ke tua ke muda ke. Berdebarnya aku sampai kat skolah pun tak ilang lagi rasa.

Walaupun perasaan nak marah tu membuak2 tapi Alhamdulillah sebab dia selamat dan aku pulak takde nak kena pegi balai polis, report itu ini.


Published with Blogger-droid v2.0.3

8 comments:

pena rozie said...

Same la kite kalau jd mcm ni selalu berdebar pyh nak ilang.

Lina said...

itulah dgn motor2 ni kena selalu berhati2

Ayen... said...

pena rozie - mau x berdebar kak PR,klu kita sorang2 xpe ni babitkan nyawa org lain...

Ayen... said...

Lina - yelaa tu kak Lina,pasni ayen akan kena hati2laa.....hehe.

Telor Power said...

bawa la dgn berhati2 dan ingat orang tersyang termasuk juga pada penunggang motosikal. kerana aku salh sorang penunggang motosikal.

wan nurul hezrina said...

alhamdulillah takder apa2.nurul dulupun pernah kena langgar sampai fobia la nie

Ayen... said...

Telor Power - time kasihlaa bang atas nasihat awk tu lgpun kwn ni menunggang motor jgk kadang2 tu...ihiks.

Ayen... said...

wan nurul hezrina - tulaa psl,syukur alhamdulillah xde ape2.owh penah ade pengalaman ek,huhuhu...