My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Monday, 9 January 2012

Sarung baru...

Sebelum ni galaxy tab aku ni pakai sarung itam pastu body dia pulak cuma dipegang kiri, kanan dan bahagian bawah je. Mula2 memanglaa ketat tapi bila dah lama longgarlaa dia.

Dahlaa makin longgar pemegang body dia, galaxy tab aku ni pulak memang menjadi rebutan puteri2 kesayangan untuk main game.

So sebelum dia terhempas aku pun tukarlaa sarung yang bertutup penuh. Ikutkan aku nak yang kaler itam jugak tapi takde stok, merah je ada.

Merah ke merahlaa lagipun merah memang kaler peberet aku sebenarnya. Padanlaa dengan aku punya wallpaper kat galaxy tab tu kan,hehehe...


Published with Blogger-droid v2.0.2

18 comments:

telor power said...

ada ong ka ayen ???

whitecappuccino said...

oh..baju baru yer? merah pun cantik!!!

Kalamhati said...

tough je merah tu..cantik!=)

delarocha said...

err.. logo club tu leh tukar tak?


ahaksss

ikatankasihku said...

smart!

Ayen... said...

telor power - ong ape?ong kedek2 yg panggil ujan tu adelaa,hahaha...

Ayen... said...

whitecappuccino - ye baju baru,nampak ganas ckit kan....ihiks.

Ayen... said...

Kalamhati - very tough kan kaler merah ni...

Ayen... said...

delarocha - hahahaha...xlehlaa bang.

Ayen... said...

ikatankasihku - smart???macam tuannyalaa kan.(sila muntah klu rasa nak muntah yek,hahahaha...)

telor power said...

ong kedek2 panggil ujan pun boleh yen ada gak dia punya ong. kehkehkeh

Ayen... said...

telor power - hahahaha...janji ade 'ong' tu kan.kuang asam betul awk,huhu...

BENA said...

kite dah try men galaxy tab membe punye. terbaek laaaaaaaaaaaaa. hehehehe~

Ayen... said...

BENA - memanglaa terbaek cik bena tp bile nak belinye....hehe.

ikatankasihku said...

uweeeekkk uweeekkkkk...hohohoho

Ayen... said...

ikatankasihku - hahahahaha...kuang asam betullaa u ni,ihiks..

ikatankasihku said...

kih kih kih..muntah warna pelangi.... (^_^)

Ayen... said...

ikatankasihku - amboiii warna pelangi muntahnya,mkn apelaa tu yek.opsss lupa org diet x mkn nasi,patutlaa lain warna muntah....kui3.