My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 10 January 2012

Rugi klu tak pegi ni...

Tengah aku duk buat keje tadi tetiba dengar orang bagi salam kat tingkap belakang. Tengok2 rupanya member makmal aku datang nak bagi baucer dalam gambo tu.

Dia cakap suami dia bawak balik semalam. Tak taulaa suami dia dapat dari mana tapi yang pasti bukan yang curi punya,hehehe...

Korang tengoklaa dia punya diskaun tu, rugi klu tak pegi kan. Memanglaa aku dah penah pegi tapi rezeki orang bagi free siap dengan diskaun lagi tak kan nak tolak, betul tak?.. Satu baucer tu boleh tukar dengan 6 keping tiket.

Insyaallah laa klu jadi aku akan bawak anak2 aku pegi nanti. Dieorg mesti seronok punya nak2 pulak tempat gini kan...


Published with Blogger-droid v2.0.2

16 comments:

telor power said...

wah best2 dan selamat bercuti

Ayen... said...

telor power - best kan tapi best lagi percutian awk bang...

whitecappuccino said...

wah! lumayan tu..kalau dekat pegi je la..

eiela said...

rugi kalau tak pergi. baik pergi, mesti budak-budak seronok.

Ayen... said...

whitecappuccino - memang dekat je so kena pegilaa...

Ayen... said...

eiela - bukan budak2 je yg seronok,bapak budak pun seronok ni....haha.

anieMD said...

wah..wah..jual kat saya la tiket tuuuu...

Papa Mifz said...

bapak n mak budak pun seronok dpt main air...

Ayen... said...

anieMD - brape sanggup bayor?hehehe...

Ayen... said...

Papa Mifz - dah semestinya bang,hahaha....

ikatankasihku said...

pegi jgn tak pegi..mesti best...

Lina said...

eh i pun dpt voucher tu...bolelar kita pegi geder2 haha

Ayen... said...

iakatankasihku - yesss mesti pegi punyalaa sebab memang best gua cakap lu,hehe...

Ayen... said...

Lina - elok sgtlaa tu,setlaa masa pastu hello laa kwn yek....hehe.

wan nurul hezrina said...

beshnyer..palig gembira mestilh budak2 tuh..selmt berserom=nok kay..hati2 semasa g sane nnt

Ayen... said...

wan nurul hezrina - hahahaha....berserom=nok ek?hehe...yelaa budak2 memang suke sgt2.