My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 26 April 2011

Hujan oh hujan...

Pagi ni klu ikut dalam jadual ada kelas yang akan masuk lab aku waktu pertama. Aku pulak elok dari umah tadi nengok cuaca ok je tak ujan tapi sampai separuh jalan ujan.

Nak tak nak kena jugaklaa berhenti kat bus stop jap sebab nak pakai baju ujan. Nasib baik ada baju ujan klu tak kenalaa tunggu sampai ujan reda.

Dahlaa bertolak dari umah tadi lewat dah ckitnya(mcmlaa arini je bertolak lewatnya,kuikuikui.....) pastu kena pulak berhenti tukar baju ujan maka sampai skolah pun lambatlaa. Tak penah lagi sebelum2 ni aku sampai kat lab budak2 dah tunggu,huhu...

Sampai je kat skolah aku nengok henset ada miskollaa, ada mesej tanya samada arini keja ke cutilaa. Oleh itu pasni pagi2 sebelum pegi keja kena pakai siap2laa baju ujan kan,hehe....

6 comments:

miloais said...

nok.... bab pakai baju hujan tu bukan main issue nok.... kalo hari tak hujan... tak ke hang jadik badut plak nanti????

main issue here - keluar lah awal sikit pegi keja tu.... hehehehehe

kan??? so that - if uols kena stop kat memana dulu - still lagi ada masa utk sampai ke sekolah sebelum masa kerja bermula!

tak gitu????

AkuAnakMuda... said...

miloais - yelaa..yelaa..kwn yang salah,pasni kene kluar awal ckit....huhu.

miloais said...

ekekeke...
bukannya apa nok.... iols camtu...
keluar awal... so iols sokmo sampai opis sekurang2nya - sejam sebelum masa keja start....
maklum le.. nak hantar anak ke sekolah dulu kan????

Ena Qalinsya said...

alaaaaaaaaaaa
kalo tak ujan pun mmg bertolak lewat gak..
jenis tak reti atur masa, begitu la kekdahnye huhuhuhu

AkuAnakMuda... said...

miloais - wow!!!hebatnye uols.kwn ni pun sebenonye nak cube jgk jd mcm uols tu nok tp xleh jgklaa,kihkihkih...

AkuAnakMuda... said...

EQ - hahahahahaha.....marah betul kat abg gayenye ni,ihiks.