My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 21 April 2011

Nak cari baju anak2 dpt baju ibu...

Hari minggu baru2 ni orang umah ajak aku pegi East Coast Mall, nak belikan baju mandi untuk anak2 katanya sebab ujung bulan ni Insyaallah klu jadi kitaorg nak pegi cuti2 kat melaka. 

Malangnya cari punya cari tak jumpa jugak. Bukan tak jumpa yang berkenan tapi saiz tak ngam. Yang kakak ketat sangat2, adik pulak longgar sangat2. 
Untuk orang umah aku pulak aku ingat nak suruh dia beli baju mandi gini tapi takut kang tak jadi nak mandi pulak bila nengok dia pakai,huahuahuahua..... 

Dah tak dapat nak beli baju anak2 masuklaa pulak kedai baju kesukaan ibu kepada anak2, Lady Like... Klu dah masuk kedai ni pahamlaa kan...
Sampaikan anak2 siap boleh baca buku lagi sementara menunggu. Maknanya aritu tujuan asal kluar nak beli baju mandi anak2 tapi baju ibu yang dapat...ihiks.

10 comments:

miloais said...

beli kat jusco or parkson le nokkkk...!
banyak pilihan kekdahnya!

~nadyahoney~ said...

lain kali kene niat nak crik bju mak baru la beli baju anak..hikhik

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

hahaha...biase la 2...mak sbnrnye mmg nak dr rumah lg....hahaa

GreenAppleKu.com said...

singgah sini juga..

Ena Qalinsya said...

amboiiiiiiiiiii...
dh tau cmtu, lenkali takyah p ECMall, slamaattt

AkuAnakMuda... said...

EQ - hehehe....bukan mcm tu,ambooiiiiiii marah slalu.

AkuAnakMuda... said...

miloais - nak pegi jusco jauh sgt kat kolumpo nun.parkson kat kuantan ni plk xde baju mandilaa,pelik.huhuhu....

AkuAnakMuda... said...

nadyahoney - kene cube wat gitulaa pulak gayenye pasni,ihiks...

AkuAnakMuda... said...

Siti Aisyah - Agaknyelaa yek,kahkahkahkah....

AkuAnakMuda... said...

GreenAppleKu - Time kasihlaa kak sbb singgah.klu boleh slalu2laa yek,ihiks...