My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 17 May 2011

Dia ingat bagus sgtlaa tu...

Malam penentu kejuaraan EPL baru2 ni antara team peberet aku Glory2 MU lwn Blackburn, ada member ajak aku nengok skrin besar kat Coffee Street. Aku pun ok jelaa sebab nengok ramai2 lagi seronok kan.

Tapi yang aku nak cite ni pasal kemeluatan aku nengok sorang pompuan yang duk kat meja sebelah kitaorg.
Boleh jadi paparazi tak aku,hehe...
Dia duduk tu bertiga tapi tak kisahlaa dia nak duduk berapa orang pun kan tapi yang aku pelik tu dahlaa duduk meja yang agak depan dengan skrin, maknanya meja2 kat belakang yang penuh dengan orang ni duk mengadap kat dialaa.

Dengan selamba je dia isap rokok. Tak malu langsung kata hati aku. Pada aku pelik tapi korang aku tak taulaa. Klu muka tu cantik seronoklaa jugak nak nengoknya, ni aduuuhhhh!!!.. kesian pulak aku rasa,huhu...

Sepanjang kat situ bukan sebatang tapi berbatang2laa dia isap. Aku sebagai lelaki yang tak merokok ni jadi segan nengoknya. Apa2 pun itu masing2 punya stail laa kan...

6 comments:

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

rokok itu geli..pmpuan merokok itu juge geli

Ayen... said...

Siti Aisyah - kwn x geli ngan rokok tp geli ngan pompuan yg isap rokok,ihiks....

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

ee...bile dah kene asap kompom kepam bau baju...x rele i nyah

Ayen... said...

Siti aisyah - i pun x relalaa,hehe...baju klu bau asap rokok mmg busuk tp bg yg x sukelaa bg yg merokok dieorg x kisah.....

~nadyahoney~ said...

klu kt KL dah byk AAM..mgkin kt sini masih sorok2 lagi

Ayen... said...

nadyahoney - yelaa tu kot.mgkin die nilaa antare pemulenye utk bahagian kuantan,hehe....