My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 5 May 2011

Tetiba rasa nak tunjuk muka...

Sebelum ni kat profile picture aku letak gambo sungai ni...
My Photo
Arini tak tau nape tetiba je terasa nak letak gambo real punya. Kira2nya ensem sangatlaa gambo ni,hehe... Takdelaa ensem mana pun tapi sekurang2nya aku bersyukur sebab adalaa jugak rupa kan walaupun tak ensem.

Terus terang aku cakap yang aku ni sebenonya memang tak reti nak bergambo. Bila bergambo je yang paling aku tak reti nak kontrol ialah mulut. Kadang2 mulut tu senget ke kiri kadang2 senget ke kanan kadang2 muncung terlebih sangat.


Gambo yang aku letak ni kiranya antara gambo yang paling oklaa tu yang berani letak kat sini,kuikuikui...

12 comments:

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

waah...abg norman hakim!!hahhaa

AkuAnakMuda... said...

Siti Aisyah - hahaha...jgnlaa ckp gitu,malu plk rasenye sebab kwn ni xdelaa seensem die tu,ihiks...

storyfromme said...

kacak la tu.

GreenAppleKu.com said...

Erk..samalah kita, tak reti nak bergambar..huhu..

AkuAnakMuda... said...

storyfromme - ikhlas ke perli tu.klu ikhlas time kasihlaa,hehehe...

AkuAnakMuda... said...

GreenAppleKu - ye ke???...maknenye 'kita serupaaa'...(headwind)kihkihkih.

makdara TERdiva said...

bahaya letak gambor ensem ni ..

no tipon ade tak?? har har har :P

miss nina said...

tuan blog orang kuantan ye?

AkuAnakMuda... said...

MDT - mane ade ensemnye.klu yg ni ensem maknenye ramai lagilaa yg lebih ensemnye,huhuhu...lg 1 klu nak no tepon jgnlaa mntak kat sini,kang x terlayan plk AG.huahuahua...

AkuAnakMuda... said...

miss nina - ye...kwn org kuantan,nape???

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

eceh..malu lak..hahahaha..2 la jwpn artis..."saya xlah hensem..." ahahahahaha

AkuAnakMuda... said...

Siti Aisyah - hehe..klu mende yg betul,org bkn artis pun akan ckp gitu jugak.....ihiks.