My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Friday, 6 May 2011

Pizza Hut...

Oleh kerana ada yang teringin nak makan pizza hut malam semalam so aku 5 beranak pun kluarlaa tapau kat giant sekejap.
Pegi tapau pizza je tapi siap bertroli lagi,hehe... Bukan apa sebenonya awal2 tu tak guna pun troli tapi sebab yang baju ijau tulaa. Selalunya memang aku jarang bawak dia klu kluar ke mall sebab susah nak kawal.


Tak kira apa semua nak ambik, semua tempat dia jelajah. Langsung tak duduk setempat, last2 nahh duduk dalam troli ni baru diam. Yang aku tak boleh blah sekarang ni asal nengok orang nak ambik gambo dia je terus kenyit mata,kihkihkih... 

4 comments:

makdara TERdiva said...

like father like daughter..hehe!

storyfromme said...

posing maut la adik ni.hehehe.

AkuAnakMuda... said...

MDT - bukanlaa...xtau like sape tu sbb father die xlaa aktif sgt,kihkihkih....

AkuAnakMuda... said...

storyfromme - bab2 posing tu mgkin ikut ibu die sbb abah die x pandai nak posing 'maut',hahaha....