My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Tuesday, 24 May 2011

Giler betul,takut aku baca...

Siapa Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni???... Betul2 ISLAMkah dia?.. Tak sanggup aku nak baca sampai abih segala apa yang dia tulis tu. Tak takutkah dia?.. Dengan balasan/hukuman yang bakal dia terima di dunia ni tak kisah lagi, abih kuat pun mungkin penjara je tapi balasan dari tuan empunya dunia ni iaitu ALLAH swt... Aku rasa dia ni mungkin MENTAL kot.

8 comments:

miloais said...

blog tu dah kena katup ke hapa
tak leh masuk dah nokkk

apa makcik tu buat????

syariza09 said...

org mcm ni mmg x takut dosa

Shaherah said...

shera pun baru je habis baca.. tapi tak habis sangat lar.. dah banyak kali astafirullah..

Terus tutup.. Takut shera pulak yang terpesong dengan ayat2 die tu..

Ayen... said...

miloais - takutlaa nak cite,giler betul org tua tu.bace sendirilaa nokkk.nape plk x boleh,kwn bukak boleh je...

Ayen... said...

syariza09 - org giler mane tau dose ke pahale.....huhu.

Ayen... said...

shaherah - samelaa kite sbb kwn pun bace x abih jugak,takut.....

makdara TERdiva said...

ape cer AG??
sape mokcik tu???

Ayen... said...

MDT - ntahlaa kwn pun x kenal jugak org giler mane ntah.klu kenal pun mmg kwn x ngaku member,hehe...