My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Thursday, 19 May 2011

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU


Jalan punya jalan tetiba termasuk dalam umah abgteror ni pastu nampak pulak ada segmen 'Tanah tumpah darahku'. Pikir2 cubalaa skali join sambil2 cari member kan apa salahnya...

1. Dimana anda dilahirkan?
- Lahir kat umah mak/ayah kwnlaa,Kuantan...hehe.
2. Dimana anda dibesarkan?
- Kuantan,Pahang Darul Makmur...
3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
- Semestinya Pahang Darul Makmur...
4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
- Dah dilahirkan dan dibesarkan di negeri Pahang Darul Makmur maka sebab tulaa kwn pilih Pahang Darul Makmur...

8 comments:

Lina said...

i pun nak join jg lar

Ayen... said...

Lina - meh join reramai meh....

MiLanGurLz said...

waah. anak jati pahang betoi nie. HAHA! =)

Ayen... said...

Milan - yelaa...aok xtau lagilaa ke yg kwn ni anok jati phg wehhh,haha...

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Ayen... said...

shaherah - Waalaikummussalam...time kasih shera sbb sudi singgah,Insyaallah akan dlawatilaa nanti blog shera tu,hehe....

makdara TERdiva said...

MDT pun suka duduk pahang wlupun dilahirkan di perak..
byk kenangan kat sana.. :)

Ayen... said...

MDT - ye ke...walaupun dah lame tp masih kekal segar dlm ingatan yek,baguslaa gitu.....ihiks.