My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Monday, 31 October 2011

Selambanya mamat ni...

Rasa macam lama dah aku tak update blog aku ni, 3 4 ari kot. Sekarang ni sejak pakai galaxy tab ni mesti rasa nak update tiap2 ari, sehari tak update pun dah rasa lama. Konon2nyalaa kan padahal klu dulu seminggu sekali je updatenya.....hahaha.

Apa yang aku nak cite ni adalaa pasal ari sabtu kelmarin aku sekuarga pegi ke felda selancar, sempadan ngan segamat nunlaa sebab nganto rombongan pengantin lelaki(sepupu isteri aku).

Pendek cite lepas menunggu pengantin bersiap, masa nak berarak ke rumah pengantin pompuan adalaa sorang mamat yang duk kat depan aku tu pakai baju t-shirt putih, seluar slek itam pastu yang kelakonya pakai samping.

Gambo tak sempat nak snaplaa sebab aku dukung anak kecik. Sorang lagi sepupu isteri aku tanya, fesyen apa tu?.. Aku cakap ntahlaa dari tadi lagi aku duk pikir fesyen apa. Memula tu dari jauh aku ingatkan dia pakai seluar baju melayu, t-shirt putih tu dia pakai kat dalam.

Rupa2nya tak, memang sampai ke sudah gitulaa gayanya. Dalam hati aku, tak malu betullaa mamat ni selamba je dia pakai gitu. Tak taulaa kot2 korang penah nengok kat tempat korang tapi pada aku nilaa pertama kali aku nengok.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

makdara TERdiva said...

nak jugak samsung galaxy tab... :)

Ayen... said...

MDT - hehehe...bukan ke cakap aritu dah tempah galaxy tab,xkan x ambik lagi...ihiks.

ikatankasihku said...

mungkin tu pesyen terkini, kita je yg tak tau...hahaha

Ayen... said...

ikatankasihku - agaknyalaa kan...hahahaha