My photo
Mencoret sekadar apa yang dirasakan perlu...

Rakan2 siber...

Monday, 31 October 2011

Selesai jugak akhirnya...

Semalam aku buat majlis besday anak bongsu aku yang ke 2 tahun. Ikutkan tarikh sebeno dia lahir 13 ogos tapi oleh kerana bulan ogos baru2 ni kan kita puasa. Tangguh punya tangguh punya tangguh akhirnya sepakat ngan isteri, semalamlaa majlisnya.

Syukur Alhamdulillah walaupun majlisnya taklaa sebesar majlis kakak2 dia tapi segalanya berjalan lancar. Tambah pulak cuaca betul2 baik sebab sebenonya aku bimbang memandangkan sekarang ni kan musim tengkujuh.

Bukan apa andai kata ujan semalam aku takut member2 yang nak datang pun mesti susah ckit sebab nak bawak anak kecik kan. Oleh sebab cuaca baik semalam makanya kedatangan member2 aku ngan member2 isteri pun memang memuaskan hati kiteorglaa.

Buat yang sudi datang semalam aku ngan isteri mengucapkan ribuan terima kasih dan andai kata ada kekurangan harap maaflaa yek,hehe...
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

Papa Mifz said...

siap ado banner...sure meriah nih...

syariza09 said...

hepi belated besday..
sama ngan ank sy, bln ogos gak, celebrate biasa2 jer bln posa ritu, just potong2 kek jer

Ayen... said...

Papa Mifz - kiteorg mmg tiap2 tahun besday anak wajib buat banner.....hehe.

Ayen... said...

syariza09 - time kasih...sama ek.sebab kakak2nya tiap2 tahun meriah,sian plk kat baby klu x meriah jugak.....ihiks.

ikatankasihku said...

banner tu memori yang kuat dlm majlis hari jadi..

kejap je kan anak2 ni membesar..

Ayen... said...

ikatankasihku - betul tu,banner2 yg lama pun masih ada tersimpan sebagai kenangan.bila tgk smule,aduuhhhh mmg cepat sgt2 rasanya masa berlalu...

makdara TERdiva said...

alaa...tak jemput MDT pun :P

Ayen... said...

MDT - hahaha...bukan xnak jemput tp sian je kat makdara dtg jauh2 makan kek sepotong pastu nak balik semula,huhu...

BENA said...

wahhhhhhhhhhh bestnye . ok lah siap ade banner . kite nih xpenah ag sambung cam nih tauuuu . heee ;)

Lina said...

best baby sbb bannernya ada gambo dia jer hehehe...minta maaplah tuan umah sbb x dpt hadir hari tu...

Ayen... said...

BENA - memang seronok lebih2 lg bila nengok anak2 gembira...

Ayen... said...

Lina - tulaa x perlu berkongsi mcm kakak ngan adik.xpelaa x dtg pun sbb i paham u dah x sudi nak dtg umah i skrg kan,huhuhu...